Imprimare

Cine Suntem

Viziune 

Ne dorim un mediu de afaceri responsabil şi atractiv, în care creşterea economică este susţinută de investiţii inteligente şi sustenabile pe termen lung.
 
Misiune 

Generăm plus valoare pentru clienţii nostri. Facem lucrurile să se întâmple şi iniţiem schimbarea. Transformăm ideile în realitate şi alegem întotdeauna ca această acţiune să însemne dezvoltare.

Valori 

Fundamentul nostru îl reprezintă respectul şi încrederea în toate relaţiile pe care le dezvoltăm. Credem în corectitudine faţă de cei pentru care lucrăm, aducem profesionalism în abordarea noastră de a găsi cele mai inteligente soluţii, inovăm atunci când soluţiile imediate se dovedesc a fi ineficiente, formăm o echipă în care gândim diferit, dar valorificăm tot ce avem mai bun, în folosul clienţilor noştri.  

***

RomActiv Business Consulting este membru fondator al ACRAFE -
Asociația Consultanților din România pentru Accesarea Fondurilor Europene.      
acrafe-logo

***

Pentru domeniul de activitate: „Activități de consultanță pentru afaceri și management" – Cod CAEN M 7022, compania noastra a implementat și menține:
  • un Sistem de Management al Calității în conformitatea cu cerințele standardului SR EN ISO 9001:2008;
  • un Sistem de Management de Mediu în conformitatea cu cerințele standardului SR EN ISO 14001:2005;
  • un Sistem de Management al Sanătății și Securității Ocupaționale în conformitate cu cerințele standardului SR OHAS 18001:2008.

LOGO ROMACTIV ISO mic2